Hirdetés

gyereksport.lap.hu / Karate

Karate

Shito-ryu 6-14 éves gyerekeknek a Törökvészen immár 16 éve. Kondíció, egészség, harmónia, önvédelem. A karate szinte független a kortól, és nem kellenek hozzá drága sporteszközök sem. Úgyhogy, ha mozgásra, jó társaságra vágysz, ha nem bánod, ha közben némi szellemiség is ragad rád szeretettel várunk!

Budapesti Tornádó Sportegyesület

Sensei Fodor Andrea, Kyokushin karate - VIII és XX kerületben kyokushin karate edzéseket tart Sensei Fodor Andrea, főleg gyerekeknek, de egész családoknak is!

A zuglói ARASHI SC és AC-SINUS SE honlapja - Zugló

Toranoko SE Karate gyermekeknek Shotokan karate kicsiknek

Karate gyerekeknek Zuglóban

Óvis, iskols, felnőtt karate oktatás a Csekovszky Művelődési Házban

Wado-Ryu Karate edzések a 17. és 18. kerületben: Gyerek csoport (6-14 éves korig): Kedd-Csütörtök 17:00-18:30 Felnőtt csoport (14 éves kortól): Kedd-Csütörtök 18:30-20:00 Everlast Energym küzdősport centrumban, Kaszáló utca 47. (A piac mögött!) Tanítványaink elsajátíthatják a tradicionális Wado-Ryu karate technikáit, önvédelmi technikákat. Vizsga, verseny és edzőtáborozási lehetőséget biztosítunk. Lehetőség van a tornaórák kiváltására is! KEDD-CSÜTÖRTÖK: 17. KERÜLET - Everlast Energym küzdősport centrum Budapest, XVII. kerület, Kaszáló utca 47. (A piac mögött!) HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK 18. KERÜLET - Piros Iskola Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola, Budapest, 1184. Üllői út 380-382. További infó a honlapon: www.szacwadoryu.hu

Az SE gyermekkori mozgásfejlesztéssel és wado-kai karate oktatással foglalkozik. Egyes edzéseinken együtt foglalkoztatjuk a piciket és szüleiket, hogy a mozgás és karate közös élmény lehessen.

Csongrádi Tradicionális Kyokushin Karate SE

Kyokushin Karate

Egyesületünk szeretettel vár minden mozogni vágyó gyermeket, szülőt egyaránt. Harcosabb tagjaink versenyeken mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel. Nyári táboraink felejthetetlen élményt nyújtanak résztvevőik számára. A kyokushin karate önfegyelemre, kitartásra, tiszteletre,alázatra neveli művelőit. Egyesületünk Debrecenben és Vámospércsen tartja edzéseit. Bemutatóink tartalmasak és érdekesek.

Magyarország jelenleg legnépesebb kyokushin karate klubja a Shogun SE kiemelt figyelmet szentel az utánpótlásképzésnek szem előtt tartva a gyermekek koordinációs, kondicionális és kognitív képességeinek egészséges fejlesztését.

Karate Iskola, edzések minden korosztály számára

Wado-ryu karate Szeged/Újszeged

Botond Szabadidő- és Sportegyesület

Senshi Kyokushin Karate SE

Gyermekek karateedzése 8-12 éves kortól

Budoka Kyokushin Karate Klub

wado-ryu karate

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Az egészséges életmód része a rendszeres testmozgás, gyerekeknél is. A sport emellett sikerélményt, közösséget is nyújt a gyerekeknek. Ez a lap abban próbál segíteni, hogy lakóheleden edzési lehetőséget találj.

Az egészséges életmód része a rendszeres testmozgás, gyerekeknél is. A sport emellett sikerélményt, közösséget is nyújt a gyerekeknek. Ez a lap abban próbál segíteni, hogy lakóheleden edzési lehetőséget találj.

Szponzorált hirdetések



eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Karate
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés